Telemarketing

Telemarketing

Klanten weten veel en zijn zelfstandig in het bepalen van hun keuzes. Het volgen van het gedrag van uw (potentiële) klant is van belang om verkoopkansen te creëren. Wij helpen u met het introduceren van uw bedrijf en uw leadgeneratie en proberen de potentiële klant te binden aan uw product of dienst.

Onze stappen die we hierbij nemen:

Contact leggen

Het leggen van direct contact tussen onbekende of al bestaande klanten (koude en warme acquisitie) en uw bedrijf. Dit doen we met een gespecialiseerd team dat vele telemarketingcampagnes hanteert, die aansluiten bij uw zakelijke behoefte.

Bezoekafspraak

Is er op dat moment een verkoopkans bij de prospect? Dan zullen we een bezoekafspraak maken met de prospect en de accountmanager of salesafdeling van uw bedrijf.

Contact vasthouden

De meeste mensen zijn geprikkeld of geïnteresseerd, maar geven niet direct een verkoopkans. Van belang is om dan het contact vast te houden op een gewenste manier; zonder opdringerig te zijn en zonder in de irritatiezone van de prospect te komen. Het voeden met de juiste content aan deze doelgroep geeft naamsbekendheid van uw bedrijf. Wanneer er voldoende interesse is, plannen we een bezoekafspraak voor uw salesmedewerker of accountmanager.

Doorgroeien

De prospects leren zodoende uw bedrijf steeds beter kennen. Uw naamsbekendheid is dé manier om uw business te laten groeien. Uw verkoopprocessen worden effectiever door een goed netwerk.

 

‘Onze wijze van telemarketing genereert een consistente stroom aan zakelijke kansen voor uw salesteam.’