• 0299-675178
  • info@top-teleservice.nl

Over ons

Een tevreden klant is goud waard, dat weet elke ondernemer

Uw binnendienst geeft u niet zomaar uit handen

Top TeleService is in 1998 opgericht door Joke Mobron en heeft zich door de jaren heen bewezen als commerciële binnendienstverlener voor ondernemers in diverse branches. Op geheel eigen wijze draagt Top TeleService zorg voor klant- en relatiebeheer. Met diverse diensten helpt Top TeleService uw bereikbaarheid te verbeteren en zoveel mogelijk voordeel te halen uit contacten met bestaande en toekomstige klanten.

Vertrouwen

Onze visie is simpel, maar doeltreffend: vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking. Top TeleService bouwt graag een vertrouwensrelatie op met uw bedrijf. Door te luisteren naar uw wensen en in te spelen op uw bedrijfscultuur ondersteunen wij u als ondernemer optimaal.

Brede ervaring

Top TeleService put uit een brede ervaring in telefonische diensten. Onze telefonistes weten met hun professionele benaderingswijze vertrouwen te wekken bij uw (potentiële) klanten, waardoor wij zeer goede resultaten behalen en positieve reacties uitlokken.

Een goed gevoel

Ons doel is een zeer klantvriendelijke service te verlenen, waarbij uw (potentiële) klant een goed gevoel overhoudt aan elk gesprek.