Over ons

Over ons

In 1998 ben ik Top TeleService begonnen en heb mij voor verschillende ondernemers, in diverse branches, ingezet voor hun commerciële binnendienst. Bellen heb ik altijd een fijne bezigheid gevonden. Je kunt er veel mee bereiken in een korte tijd. In de financiële wereld, waarin ik heb gewerkt, was dat een mooie bijkomstigheid. Ik merkte, dat ik veelvuldig werd gevraagd om acties maar ook andere zaken telefonisch na te bellen.

In 1998 werkte ik bij een mediabedrijf. Zo kwam ik in contact met een reclamebureau. Zij vroegen mij om de informatie die zij wilden verzenden, telefonisch op te volgen. Door deze opdracht kwam ik erachter, dat ik goed kan luisteren en daardoor ook goed kan inventariseren waar de behoefte van de klant ligt. Hierdoor kom ik tot een goed gesprek en is het resultaat overeenkomstig.

 Door mij te verdiepen in de organisatie van de opdrachtgever, ben ik beter voorbereid om de potentiële klant efficiënt te benaderen, zonder opdringerig te worden en zonder dat de klant zich begint te ergeren. Het geeft vertrouwen dat mijn telefonische gesprek vervolgens naadloos aansluit op het gesprek dat de accountmanager gaat voeren met de klant. Daar ligt de kracht en tegelijkertijd de uitdaging.

Met deze, door mij opgedane ervaring, zie ik het als een voorrecht deze kennis ook weer door te kunnen geven aan mijn team, die hier hetzelfde plezier aan beleeft.

Door te werken met aandacht, zorgvuldigheid, in goed vertrouwen en te kunnen werken met een vakkundig team, brengt dit onze opdrachtgever naar een hoger niveau.

Dat een bedrijf en klant elkaar vinden, vind ik de grootste uitdaging van mijn werk. Als ik uiteindelijk van onze opdrachtgever hoor, dat een afspraak heeft geleid tot een nieuwe klant, vind ik dat geweldig. Het geeft een enorme kick om de bedrijven te herkennen, die via de door ons gemaakte afspraak klant zijn geworden. Daar doen we het voor! Onze opdrachtgevers zijn soms al meer dan 15 jaar klant bij ons.

Hoe zou u het vinden om voor meer klanten aan het werk te kunnen gaan?

Probeer het eens en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Joke Mobron