Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

‘Wij ontlasten hulpverleners door tijdrovend werk over te nemen.’

Onze medewerkers zijn ervaren in het voeren van persoonlijke en medische gesprekken. Wij kunnen op vakkundige wijze onderzoek doen, in contact komen met cliënten en afspraken organiseren voor de GGD, gespecialiseerde jeugdinstellingen of zorgorganisaties.

Onze inzetbaarheid voor de zorg of zorgorganisaties

Bron- en contactonderzoek COVID-19

Top TeleService kan een bron- en contactonderzoek op vakkundige wijze voor u uitvoeren. Onze medewerkers zijn analytisch ingesteld en opgeleid om op een prettige, empathische en verantwoorde manier de informatie die nodig is te verkrijgen en gaan daar zorgvuldig mee om. Wij kunnen u ontlasten door, geheel of gedeeltelijk, dit belangrijke en tijdrovende onderzoek op ons te nemen.

GGD

Het bellen van organisaties en instellingen om afspraken in te plannen voor de GGD voor bepaalde projecten (zoals ouderenmishandeling).

Gemeente

Het bellen van bedrijven met als opdracht, een afspraak te maken voor de accountmanagers van de gemeente. Zo helpen we werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een stage vanuit werkvoorziening organisaties.

Instellingen

Voor instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking, staan wij ouders of voogden op een adequate wijze te woord. Hierbij hoort ook het doorverbinden naar de juiste contactpersoon binnen de instelling.

Ook voor andere zorgorganisaties nemen wij diverse taken over.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.