• 0299-675178
  • info@top-teleservice.nl

Telefonische antwoordservice

Telefonische antwoordservice, wij spreken de taal van uw bedrijf!

Onze antwoordservice is geschikt voor iedereen die telefonische bereikbaarheid wil garanderen

Wij bieden een professionele telefoonservice, waarbij onze medewerkers uw gesprekken op een vriendelijke en persoonlijke manier beantwoorden. Wij presenteren ons als een collega. Wij zorgen ervoor dat uw (potentiële) klant zich gehoord en goed behandeld voelt. Wij zijn thuis in iedere branche en nemen de telefoon aan voor de meest uiteenlopende klanten.

Hoe pakken wij uw telefonische antwoordservice op?

Door het aannemen van uw gesprek binnen 3 beltonen, met een glimlach! Wij weten precies wat er onder onze klanten speelt.

Doel van onze telefonische antwoordservice

U wilt het liefst altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. Maar als ondernemer die vaak afspraken buiten de deur heeft, of als praktijk waar afspraak na afspraak in de agenda staat gepland, is het moeilijk die bereikbaarheid te garanderen. Onze antwoordservice biedt dan dé oplossing voor u!

Welke diensten kan Top TeleService u aanbieden?

Op het gebied van telefonische antwoordservice willen wij graag het volgende voor u betekenen:

  • Aannemen van de telefoon
  • Doorgeven van boodschappen
  • Bijhouden van afspraken
  • Overbrengen van informatie
  • Tijdelijk invallen als telefoniste/secretaresse

Waarin is Top TeleService anders?

Ons team is klein, zeer betrokken en ervaren. Wij beheersen de kunst van een goed gesprek tot in de puntjes. Voordat wij aan de slag gaan hebben wij ons verdiept in uw bedrijf. Alleen met deze kennis zijn wij in staat uw telefoon te beantwoorden alsof we bij u op kantoor zitten. U merkt het verschil!

Meer weten?

De telefonische antwoordservice van Top TeleService zorgt voor optimale bereikbaarheid. Bent u geïnteresseerd? Wij informeren u graag verder!

Neem contact met ons op