• 0299-675178
  • info@top-teleservice.nl

Diensten

Top TeleService neemt hindernissen voor u uit handen

Telefonische acquisitie is werkelijk een vak

Immers, lukt het u altijd om de hindernissen te overwinnen tijdens het werven van klanten? Kunt u makkelijk reageren op de eerste bezwaren en dat wat potentiële klanten gelijk in hun ‘waarheid’ beweren en zeggen tijdens een telefoongesprek?

Telefonische antwoordservice.

Top TeleService onderhoudt nauwe contacten met élitel, de persoonlijkste antwoordservice van Nederland.

Voor telefonische antwoordservice kunt u vertrouwen op de experts van élitel. Uw telefonische antwoordservice  is bij hen in goede handen. Zij zorgen dat al uw (potentiele) klanten persoonlijk en professioneel te woord worden gestaan.

Voor meer informatie belt u met Ineke Hovius op telefoonnummer 0299-724800. Zij bespreekt de mogelijkheden voor uw bedrijf graag met u.

Een eigen Personal Assistant. Persoonlijk, doeltreffend, daadkrachtig, vertrouwd

U bent als ondernemer altijd bezig met de volgende stap. U bent veel onderweg en druk, druk, druk. De ‘bijzaken’ – e-mail afhandelen, informatie verzenden, CRM bijwerken – blijven liggen. Tot vanavond, morgen, volgende week. Zulke ondersteunende werkzaamheden, die een secretaresse of backoffice voor u zou kunnen uitvoeren, kunt u gemakkelijk uitbesteden. Top TeleService regelt het allemaal voor u met haar secretariaatsservice op maat.

Neem contact met ons op