• 0299-675178
  • info@top-teleservice.nl

Leadgeneratie

Leadgeneratie.
Makkelijk gemaakt voor u

Leadgeneratie is de kunst van het in contact komen met potentiële klanten.

Zeker in de huidige markt is iedere sales- of marketingmanager op zoek naar nieuwe leads. Top TeleService is gespecialiseerd in het genereren van leads voor bedrijven.
Top TeleService verzamelt data van uw potentiële klanten. Waar zitten uw afnemers? Wat vindt een afnemer belangrijk? Wat zijn de kernbehoeften? Hoe koopt men, waar, wanneer, waarom, hoeveel? Alles is gericht op het in contact komen met de leads, uw aanstaande klanten.

Top TeleService helpt u

Er is een enorme verandering in de traditionele koopprocessen en ook de wijze van zoeken naar leveranciers. Top TeleService heeft specialisten die u ondersteunen met het opzetten van een plan voor leadgeneratie. Bijvoorbeeld door het samenstellen van adresbestanden uit onze eigen database. Internet is hierbij onmisbaar.

Ons doel van leadgeneratie: het werven van nieuwe klanten

Leadgeneratie kan gerealiseerd worden door pure ‘koude acquisitie’, maar kan ook het uitbouwen van bestaande relaties betekenen, bijvoorbeeld door nieuwe producten te verkopen aan bestaande klanten. Door het juist afstemmen op de behoeften en door gebruikmaking van onze gespecialiseerde methoden kunnen wij u een nauwkeurig beeld geven van wat uw afnemers nodig hebben, via welke kanalen u hen kunt bereiken en hoe u uw klant effectief tegemoet kunt komen.

Daarom is leadgeneratie zo belangrijk

Het zoekgedrag van mensen is door de snelle groei van het internet sterk veranderd en mensen voelen zich overvoerd met reclameboodschappen en ‘ruis’. Mensen en bedrijven nemen pas laat in hun beslissingsproces contact op met een verkoper. Het is dus zaak om ervoor te zorgen dat u de mensen vindt, die digitaal naar u op zoek zijn. Het genereren van kwalitatieve leads uit potentiële doelmarkt(en) is al snel veel werk. Bij Top TeleService zien wij dat als een uitdaging. Top TeleService is gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van trajecten voor leadgeneratie. Wij werken volgens een succesvol gebleken methode waarbij herhaling, doorzettingsvermogen en creativiteit voorop staan. Zo zijn wij in staat om kansen in de markt te signaleren en kunnen onze klanten daar adequaat op reageren. Uitbesteding van leadgeneratie is daarom ook voor u een reële optie. Wij staan graag voor u klaar!

Meer weten over onze manier van leadgeneratie? Neem contact met ons op. U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op